Press "Enter" to skip to content

НОВО од Cermat – 100% Македонски производ!

Пилешко месо по Ваш избор – вкусен оброк за целото семејство.

Само за гурмани! 

-Пилешки копан со надкопан

-Пилешко филе

-Цело пиле

-Пилешки копан

Од сега и во маркетот до вас, 100% македонски производ.