Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: вечерва екипи на терен за да нема прекини на водоснабдувањето

ЈКП “Водовод“ ги известува граѓаните дека поради и да нема прекини во водоснабдувањето на центарот на градот, и поради итноста на работите на “Булевар 1-ви Мај, на барање на Општина Битола и изведувачот на работите, во текот на вечерните часови, екипи на ЈКП “Водовод“ излегоа на терен заради побрзо и поефикасно решавање на зафатот.

Активностите сеуште се во тек , а екипите ќе останат до комплетирање на зафатот.