Press "Enter" to skip to content

Фото вест: учениците од Економско и оваа година поделија новогодишни пакетчиња

Младинската организација на Средното општинско училиште “Јане Сандански“ од Битола денес заедно со нивниот координатор професорот Целе Јолевски и педагогот Анета Ристевска традиционално ја спроведија својата хуманитарна новогодишна акција.
 
Во истата се поделија новогодишни пакетчиња за најмладите од ООУ ,,Ѓорги Сугарев“ во Битола.