Press "Enter" to skip to content

Во “OUTDOOR BRANDS“ опрема за скијање за деца и возрасни за сезоната на скијање

На прагот на скијачката сезона во “OUTDOOR BRANDS“ покрај  опрема за скијање за возрасни, сега може да најдете и опрема за деца.

Сопствениците  Александар Христовски и Кристијан Башовски, едниот живее и работи во Холандија од каде се набавува најголем дел од робата и другиот задолжен за продажба тука,низ разговор кажаа:

-Точно навреме со доаѓањето на снегот и сезоната на скијање, набавивме квалитетна опрема за скијање за деца и секако и за возрасни. Виндјакни, пантолони за скијање од  најдобрите брендови ќе ги најдете кај нас во “OUTDOOR BRANDS“. Ќе кажам само дека во нашата продавница  брендираната роба од “second hand“ е со врвен квалитет и поволни цени. Ја набавуваме од Холандија Западна Европа.Покрај сега актуелната зимска опрема за скијање, во  “OUTDOOR BRANDS“ има добри јакни во спортски, урбан, кежуал стил. Исто така има и јакни, пантолони односно цела опрема за планинарењ и лов од најпознати амерички брендови.Брендирана облека од “North face“,“Jack Wolfskin“, “Mammut“, “Columbia“…може да  набавите по прикладни цени во “OUTDOOR BRANDS“ на улица “Васко Карангелевски“ број 52  во зграда “Декорпод“.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »