Press "Enter" to skip to content

Директорот на РЕК “Битола“ ја дочека Новата година заедно со дежурните екипи во комбинатот

Директорот на РЕК Битола, Пеце Матевски, ја дочека Новата година заедно со дежурните екипи во комбинатот.

Мирно и без проблеми се одвиваше производствениот процес во капацитетите на АД ЕСМ за време на новогодишната ноќ.Утрово во обиколка на најголемиот производствен капацитет за електрична енергија во земјава, РЕК Битола, беше и генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски.

На вработените им посакаа здравје, среќа и успех на секое поле со надеж дека 2023 година ќе донесе нови работни успеси.

More from ВестиMore posts in Вести »