Press "Enter" to skip to content

Добредојдовте во иднината, а иднината во козметологијата во Битола ја носи “БОДИ М“

Ова е идеално време да се вратиме на старите здрави навики и на грижа за телото во текот на ладните месеци, затоа што неговата убавина не е значајна само во лето.

EMS Body sculpt се користи за континуирано проширување и контракција на мускулите и спроведување на екстремен тренинг за длабоко преобликување на внатрешната структура на мускулот, односно раст на мускулните влакна и производство на нови протеински ланци и мускулни влакна, за да се зголемат мускулната густина и волумен.

Со ова се постигнува:

-Цврсто тело

-Намалување на маснотиите

-Градење на мускулатура

-Контурирање на телото

Кој пробал добро знае, дека совршената форма на телото се постигнува со “EMS Body Sculpt“