Press "Enter" to skip to content

“Procten“ природен крем достапен во “Роса Вита“ аптеки

“Procten“ природен крем за третман на хемороиди, фисури и рагади без кортикостероиди.

“Procten“ е заштитна, против-воспалителна регенерирачка крема со “Озоил“ (Erbagil патент), кој претставува комбинација од мултифункционални молекули:

-против брчки и микробицидно дејство

-со “Cera Alba“ создава природна физичка заштитна бариера против фекална киселост и напад на патогени

-валидна алтернатива на локалниот кортикостероид, средства за дезинфекција и антибиотици

-против рецидиви и проблем со отпорност поради бактерии и габи

-промовира заздравување и регенерација на ткивата

Посетете нè:

📍https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7

📍https://goo.gl/maps/U4mUR4bGoUkoHG5p8

Ве очекуваме.

✨Роса Вита, секогаш тука за Вас.