Press "Enter" to skip to content

Во хотел “Епинал“ во зимските денови уживајте во добро црвено вино и одлична храна!

Хотел “Епинал“ е место каде јадењата се приготвуваат на специјален начин од нашата врвна кујна со многу љубов и со најдобрите состојќи!
 
Дојдете и препуштете се во топлиот амбиент и уживајте во вкусен ручек со вашите најблиски 💫