Press "Enter" to skip to content

“Гермит“ со два бутици за алкохол на битолчани им ги нуди најпознатите брендови алкохол, пури и аксеосари за пури, сето тоа во декоративни пакувања (фотогалерија)

“Гермит“ ДОО Битола е компанија која се занимава со трговија на алкохолни и безалкохолни пијалаци на големо и мало, основана во 2021.Истата година на 25 декември го отвара нејзиниот прв бутик за алкохол и пури “Germit’s premium liquor store’’ лоциран на улица “Солунска“ бр. 198 во Битола, а по неполна година на 13 август се отвора уште еден бутик за алкохол на ул. “Прилепска“ бр. 28 А, исто така во Битола.Во “Гермит“ бутиците за алкохол може да се најдат најпознатите но и најлуксузните брендови од сите видови на алкохол и тоа по нај евтини цени, додека пак во “Премиум“ бутикот за алкохол покрај пијалаци може да се најдат луксузни бомбоњери од линијата на “Ferrero Raffaello“, “Ferrero Rocher“ и “Millennium“ и голем број видови на апетисани.“Гермит“ располага со широк асортиман на хјумидорски чувани пури од брендовите “Davidoff“, “Plasencia“, “Bellas Artes“, “Arturo Foente“, “Gurkha“, “Oliva“, “Condega“, “Continente“ и многу други видови на пури и аксеосари за пури.Во бутиците на “Гермит“ исто така може да се најдат посебно декоративни изработки на пијалоци и декоративни кутии засекаков вид на свечености и посебни моменти за посебни пригоди.Клиентите исто така можат да ги разгледаат дел од изработките на социјалните мрежи инстаграм и фејсбук на профилот ”GERMIT.MK “ истите таму може да се нарачаат со можност на испорака по карго на територијата на цела Македонија или да се подигнат од нашите продажни места.