Press "Enter" to skip to content

Комплетирано раководството на Правниот факултет, избрани тројца продекани

По назначувањето проф. д-р Светлана Вељановска за декан на Правниот факултет,  вчера беше комплетирано новото раководство на оваа високо образовна институција.

На седница на Наставно научниот совет на Правниот факултет е комплетирано раководството на истиот, односно се избрани тројца продекани, и тоа:

-Продекан за настава, доц. д-р Ивона Шушак Лозановска,

-Продекан за наука и меѓународна соработка, вон. проф. д-р Ангелина Станојоска и

-Продекан за развој и институционална соработка, вон. проф. д-р Ице Илијевски.

More from ВестиMore posts in Вести »