Press "Enter" to skip to content

Шведска невладина организација “Hand Till Hand“ на битолчанка Марија Русенгренсо нов проект во ОУ “Ѓорѓи Сугарев“

Шведската невладина организација “Hand Till Hand“ со поддршка на Општина Битола започна со реализација на проектот “Хигиена“ со учениците од трето одделение од ОУ “Ѓорѓи Сугарев“ во Битола.Целта на проектот е преку еден креативен и забавен начин учениците да се стекнат со здрави хигиенски навики.За сите ученици обезбедени се нагледни средства, материјали за работа како и средства за лична хигиена.

More from ВестиMore posts in Вести »