Press "Enter" to skip to content

Пица “Шведскио“ го проширува својот тим, има потреба од пица-мајстор

Пицеријата “Шветскиот“ го проширува својот тим и има потреба од пица мајстор. 

Вработувањето ќе биде на неодредено време, и пријавените треба да имаат работно искуство.

Пријавувањето е во дуканот на пицеријата “Шведскио“ на Широк Сокак, наспроти Офицерски дом.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »