Press "Enter" to skip to content

СВР Битола: девојка физички нападната од поранешно момче, две каснувања од кучиња скитници

На 31.01.2023 во СВР Битола, 20- годишна девојка од Битола пријавила дека на ул. „Девеани“ била физички нападната од поранешното момче. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

На 31.01.2023 во СВР Битола, С.А. (72) од Битола пријавил дека на ул.„Тошо Даскало“
во Битола бил каснат од куче скитник.

На 31.01.2023 во СВР Битола, Б.М. (62) од с.Крклино пријавил дека во Битола бил
каснат од куче скитник.