Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: денес со прекинато водоснабдување од “16-та“ до Долно Оризари

ЈКП “Водовод“ Битола ги известува граѓаните дека во текот на денешниот ден, среда, февруар 2023, поради дефект на ПВЦ Ф-315 на ул. “Бурса“ (кај “Чкрепа Транс“), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од ул. “16-та“ (кај “Макабо“) до пресекот од ул. “Бурса“ до “Новачки Пат“ и село Долно Оризари.
 
Прекинот ќе трае од 08.15 до завршување со санацијата на дефектот.