Press "Enter" to skip to content

Бутици за алкохол “Гермит“ за Св.Трифун и “Valentine’s day“ со уникатни декорации за подароци

Во пресрет на празникот Св.Трифун и Valentine’s day во бутиците за алкохол на “Гермит“ може да се најдат посебно декоративни изработки на пијалоци со глитер и декоративни кутии со пијалок, бомбони, апетисани, пури и цвеќе.

Најчесто клиентите декорацијата ја препуштаат на тимот од “Гермит“ но има клиенти кој сами си ја бираат содржината и декорацијата на кутијата и секако тоа се изработува по нивна желба.

Тимот на “Гермит“ во текот на цела година изработува декоративни кутии со секаков вид пијалаци и глитер техника за секаков вид на свечености и посебни моменти за посебни пригоди. 

Клиентите исто така можат да ги разгледаат дел од  изработките на социјалните мрежи инстаграм и фејсбук на профилот ”GERMIT. MK “ истите таму може да се нарачаат со можност на испорака по карго на територијата на цела Македонија или да се подигнат од нашите продажни места.Бутиците за алкохол на “Гермит“ лоцирани на:-“Germit’s premium liquor store“ кој е лоциран на ул. “Солунска“ бр.198 Битола и

-Бутикот за алкохол кој е лоциран на ул. “Прилепска“ бр. 28А Битола.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »