Press "Enter" to skip to content

“Боди М“ лиценциран тренинг центар за новата иновација во негата на лице на “DS V-LINE“

“Боди М“ станува лиценциран тренинг центар, меѓу првите на Балканот со новата иновација во негата на лице на “DS V-LINE“ посветена на сите професионалци од областа на козметологијата кои сакаат да се обучат за протокол со колагенски конци, целосно ориентирана кон врвни резултати за работа во козметички салони.

Меѓу првите наши професионалци кои се стекнаа со диплома за BEAUTY TREND collagen rope protocol е Соња Мешкова-Милошева од познатиот кавадаречки козметички салон ТОРЗО. Таа веќе започна да го работи овој третман за нејзините клиенти и воодушевена е.-Одамна се нема појавено нешто на козметичкиот пазар кое направило толкав бум како што е третманот со колагенски конци или нитки. Кога ќе ги видите резултатите, ќе ви биде и јасно зошто, особено затоа што е во прашање неинвазивна метода, а резултатите се видливи веднаш по третманот. Во прашање се нитни од колаген кои се раствораат во кожата, а состојките продираат во неа пополнувајќи ги брчките, залегнувајќи го тонусот на мускулите на лицето и провоцирањето на создавање на колаген во подолг временски период.

Овој третман ја враќа еластичност а и влагата на кожата, ублажува знаци на стареење и придонесува вашето лице да изгледа далеку помладо, истакна Соња.
ИНСТАНТ ПОДМЛАДУВАЊЕ И ЗАТЕГНАТО ЛИЦЕ со третмнанот кој ги освои славните дами ширум светот ТРЕТМАН СО КОЛАГЕНСКИ КОНЦИ и дава ВИДЛИВИ РЕЗУЛТАТИ ВЕДНАШ.
Инвестирајте во оваа метода ако сте сопственик на козметички салон.
Контактирајте не на официјалната фан страна на DS V-LINE Macedonia, посветена на сите професионалци од областа на козметологијата кои сакаат да се обучат за протокол со колагенски конци, целосно ориентирана кон врвни резултати за работа во козметички салони.
DS V-LINE
Лиценциран тренер
Милка Акимовски
МАКЕДОНИЈА
+38947242298
bodym@live.com
Контактирајте не за детални информации