Press "Enter" to skip to content

“Мотоцентар“ има свои сервисни центри низ цела Македонија, а денес еден од нив слави 3. роденден

Битола, на денешен ден пред 3 години го доби сервисниот центар на лидерот во увоз и дистрибуција на пневматици и дополнителна опрема – “Мотоцентар“.

Лоцирани на регионалниот пат кон граничниот премин со Грција, овој сервисен центар нуди светската услуга и фер цени, кои прават битолчани да бидат верни клиенти на овој познат македонски бренд.

“Мотоцентар“ лојалноста на битолчани ја наградува со “cash back“ и картичка со посебни погодности. 

Ова е тимот кој 3 години е суштински важен за овој сервисен центар во Битола-“Мотоцентар“ прв избор за гуми.