Press "Enter" to skip to content

Заврши мини ремонтот, Блок 2 на РЕК “Битола“, вратен на мрежа

Блок 2 на РЕК “Битола“ е вратен на мрежа утрово во 9:53 часот. Постројката е повторно ставена во фунција по завршувањето на активностите за нега и санација.

Согласно планот за производство на АД ЕСМ, РЕК “Битола“ продолжува со работа со полн капацитет, односно со трите блока.

More from ВестиMore posts in Вести »