Press "Enter" to skip to content

Во среда, со смеа, за среќа, со Блаже Докуле

Тешко на жените кои чекаат некој да им изјави љубов еднаш во годината,

ама и на мажите кои 8. Март го сметаат за товар.

 

More from НекатегоризираноMore posts in Некатегоризирано »