Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: прекин во водоснабдувањето на “Охридска“

ЈКП “Водовод“ известува дека во текот на денешниот от ден 08.03.2023 (среда), поради дефект на водоводната мрежа на ул. “Охридска“, со прекинато водоснабдување, ќе бидат корисниците од Педагошка до ул. Стив Наумов.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.

More from ВестиMore posts in Вести »