Press "Enter" to skip to content

Фото вест: “Чкембарите“ со свое место на новата трибина, по реновирањето се враќаат на старата

По затворањето на старата трибина во Битола, на градскиот стадион “Петар Милишевски“, поради градежни работи на влезовите од страната на Тумбекафе и навивачката група се “пресели“ на новата трибина.Вчера на натпреварот Пелистер – Охрид беа на своето ново место од каде ја бодреа својата екипа, а по реновирањето се враѓаат на старата трибина. По тој повод на својата ФБ страница напишаа:-На трибините многу поразлично во споредба со претходните домашни утакмици. “Чкембари“ и новата трибина полн погодок, сето тоа надополнето и зачинето со моќно пиро шоу и одлична визуелна претстава со мотки и бајраци. Младата крв и енергија на дело, ова е и повеќе од јасна порака до сите оние кои се колебаат во нешто, браќата ваши ве чекаат на трибина.