Press "Enter" to skip to content

Стендап комедија со Тино и Атанас од “Златна Бубамара”

23.03.2023 во Центар за култура – Битола. 

Останати се само 1/3 од билетите. Побрзајте! Билет: 250 денари.

Почеток на Стендап комедијата во 20 h….

Билети може да си набавите секој ден од понеделник до сабота на Билетарата во Центар за култура – Битола од 11 до 20 часот.

Информации на 078/ 66-77-97.