Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ пронајди ја својата пекара со 25% попуст

Подгответе го Вашиот леб брзо, лесно и економично со апаратите за печење леб на “БИТЕЛ“.

Погледнете ја целата понуда: https://bitel.mk/leb

За дополнителни информации и нарачки контактирајте не на Viber, со порака на Facebook или на телефоните 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690 и 075/469-695.