Press "Enter" to skip to content

Гордана Сековска нов претседател на Организацијата на жени на НСДП Битола

Гордана Сековска е избрана за Претседател на Основната организација на жени на НСДП Битола, на одржаната редовна Изборна конференција на Организацијата на жени на НСДП Битола.На изборната конференција присуствуваа претседателот на НСДП, Горан Мисовски и престедателот на општинската организација на НСДП Битола, Филип Ивановски,  директорот на АД за стопанисување со станбен и деловен простор Зоран Ѓоргијев и други.По изборот на Гордана Сековска беше избрано и Претседателство на ОЖ на НСДП Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »