Press "Enter" to skip to content

Бразилска мадеротерапија во “Боди М“

Ефекти од бразилска мадеротерапија и разлика помеѓу бразилска и класична мадеротерапија:

-губење на 5-15 цм во обем по регија на прв третман ако ги следите нашите насоки за исхрана и комбинација со други третмани,

-7 пати поголем и побрз ефект од класична мадеротерапија,

-голем и моментален ефект за подигнување на задник по прв третман.

Закажете го вашиот третман за слабеење со БРАЗИЛСКА МАДЕРОТЕРАПИЈА во “Боди М“