Press "Enter" to skip to content

Производите на “DR.BACHEFF“ македонска фармацевтска компанија во “Роса Вита“

“DR.BACHEFF“ е македонска фармацевтска компанија специјализирана за производство на природни препарати со прополис и етерични масла. Во нивната широка палета на производи има избор за сите возрасти, а совршена е за сите оние кои го следат глобалниот тренд на користење природни препарати. 

Овој пат го издвојуваме “ProAcne“ лосионот за лице против акни, кој може да се користи и како тоник за чистење на лицето. Го отстранува најповршниот слој на кожата и наталожените маснотии, а истовремено ја прави кожата нежна и влажна. Може да се користи и како лосион за пред и после бричење и и дава на кожата чувство на свежина. 

Посетете нè:

 https://goo.gl/maps/hpjxeoMqsmNfZL3E7
 https://goo.gl/maps/U4mUR4bGoUkoHG5p8