Press "Enter" to skip to content

ФК Пелистер со нова официјална веб страна

ФК Пелистер ја известува јавноста и своите навивачи и симпатизери дека достапна ќе биде новата официјална веб страница на клубот – fcpelister.com.mk.

На истата ќе бидат објавени сите сервисни официјални информации за сениорската екипа и младинските категории на клубот.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »