Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола со соопштение за отварање и обезбедување на пристап до водомерите

ЈКП “Водовод“ – Битола, ги информира корисниците на вода дека започнува со интензивно читање на состојбите на водомерите за потрошена вода за пиење во пролетниот период.

За таа цел, се молат корисниците да ги исчистат своите водомери од зимската заштита, поради поголема достапност за полесно спроведување на самото евидентирање на состојбата за потрошена вода за пиење, од страна на инкасантската служба.

 

More from ВестиMore posts in Вести »