Press "Enter" to skip to content

Во “Бител“ одличен избор на клима уреди од 8 врвни светски брендови

“Бител“ Ви нуди одличен избор на клима уреди од 8 врвни светски брендови и голем избор на модели. Пронајдете го совршениот клима уред за Вашиот дом или канцеларија и искористете ја можноста за поврат на средства од дури 30%.

Побрзајте и аплицирајте на јавниот повик од Општина Битола.

Средствата се ограничени!

Изборот на клима уреди можете да го видите на нашата веб страна www.bitel.mk или на следниот линк: https://bitel.mk/klima-uredi и ќе добиете ДОПОЛНИТЕЛНИ -10% до -20% ПОПУСТ на веќе НАМАЛЕНИТЕ цени од нашата веб страна.

Посетете не во нашиот продажен салон Vox Premium Store на улица Солунска 135А (100 метри над Карго Експрес) или информирајте се на телефон 047/22-00-55.