Press "Enter" to skip to content

Како до сигурен покрив?

Ако сте од оние што оваа година се подготвуваат да градат нов покрив, имаме неколку совети како најлесно да стигнете до сигурен покрив.

Во изминатиот период сите бевме сведоци на промената на временските услови како резултат на климатските промени и на непредвидливите катастрофи со кои се соочуваат луѓето во светот.

Со тоа сигурно и вам ви се поставило прашањето што можете да направите за вашиот дом да биде што поотпорен и посигурен. Затоа, денес, инвестицијата во сигурен покрив станува поважна од кога и да е.Што е, всушност, сигурен покрив?

Одговорот е едноставен и сигурно го знаете. Сигурен покрив е оној што не пропушта дожд и снег и што останува да ја штити куќата и при најсилен ветер. Она што можеби не го знаете е дека најсигурниот покрив е оној што е целосно системско решение, какво што нуди Tondach.

Системско решение, всушност, значи покрив кој го сочинуваат ќерамиди, но и останати додатоци специјално дизајнирани за покривот да ги издржи најсилните притисоци на времето.

Сигурност што доаѓа со искуството и традицијата

Ако го одберете Tondach, решавате да се потпрете на традицијата на компанијата „Винергергер“, која повеќе од 200 години произведува градежни материјали.

Ова вековно искуство, во комбинација со нај современа технологија се користи и за производство на врвната македонска ќерамида Contition 12.

Станува збор за 100% природни ќерамиди од македонска глина, направени имајќи ја предвид географијата на нашето македонско поднебје. Ќерамидата се одликува со ненадминлива прецизност на формата и мазност на површината и за градење покрив со неа, како и за сите останати Tondach ќерамиди, добивате и 33 години писмена гаранција.Што е сигурно, сигурно е!

Инвестирајќи во покрив од Tondach, можете да бидете сигурни дека сте ја донеле вистинската одлука.

Дополнително, до крајот на годината имате можност да добиете и ваучер од 5.000 денари за нов покрив, кој ќе трае со генерации.

Како да добиете ваучер од 5.000 денари за нов сигурен покрив?

Погледнете ТУКА.