Press "Enter" to skip to content

Акцијата во Роса Вита продолжува!

Овој пат, фокусот го ставаме на “Uriage“ – вашиот пријател за одржување на нежна кожа.

Производите не само што ја затегнуваат кожата, туку и ја прават поцврста.

Имаат активни состојки против стареење – ретинол, хијалуронска киселина и рефинер на порите.

“Uritage“ исто така имаат и детска линија, затоа што го сакаме најдоброто за нашите малечки, зарем не?

Сега целата колекција е намалена!

Посетете не: