Press "Enter" to skip to content

Метрополи од Цермат – дел од светските компании со ASMR кампања

Подгответе се да го доживеете магичното и сензуално поттикнување на сетилата со новата кампања на МЕТРОПОЛИ сладолед од Цермат.

Со првата македонска ASMR реклама од ваков тип, Цермат уште еднаш го заслужи своето место како пионир во светски рамки и трендовски ги истакна убавините на филмска Битола и автентичноста на офицерскиот дом во Битола.

Кампањата е прва од ваков тип на нашите простори која на толку уникатен начин  на публиката и го доловува уживањето во задоволството од МЕТРОПОЛИ сладоледите.

Битолската компанија, уште еднаш покажа светски стандарди во квалитет и маркетинг креатива која на волшебен начин ќе ги плени Вашите сетила.

Бидете дел од ова магично искуство со новата Метрополи АСМР реклама од Цермат