Press "Enter" to skip to content

Слободен влез во Музејот и Хераклеја во Битола

По повод 18 април – светскиот ден на спомениците и археолошките локалитети, денеска влезот во сите музеи и локалитети во земјава ќе биде бесплатен.

-Почитувани посетители,

Ве потсетуваме дека денес е бесплатен влезот во НУ Завод и музеј Битола и археолошкиот локалитет Хераклеа, по повод 18 април, Меѓународен ден на спомениците и локалитетите.

Ве очекуваме!, стои во соопштението на НУ Завод и музеј Битола.
More from ВестиMore posts in Вести »