Press "Enter" to skip to content

Утре во “Роса Вита“ одлична акција со 1+1 подарок од брендот “MultiEssence“

-Микрогранули за директна примена MULTI ESSENCE Витамини и минерали за возрасни, ја обезбедуваат потребната количина витамини и минерали, со цел да се задоволат зголемените потреби на организмот.

-Една кесичка за директна употреба содржи 13 витамини, 10 минерали и лутеин.

-Со пријатен вкус на јагода, брусница и на ванила.

Акцијата ќе се одржи на 28.04.2023 – петок во Роса Вита.