Press "Enter" to skip to content

Реконструкцијата на 7 улици во рекордно време од 7 денови – дело на “БВ инженеринг“ (фото + видео)

Градежната компанија со седиште во Битола, “БВ инженеринг“ во пресрет на Празникот на трудот сподели со јавноста како се работи ефективно. Нивната оператива ја заврши реконструкцијата на 7 улици во рекордно време од 7 денови.-Од офанзиви, нашата “БВ пролетна офанзива“ која изгледа вака. Финиширавме 7 улици во само 7 денови, затоа што имаме тим, знаење, искуство и огромна посветеност во работата. Проектите беа завршени ефикасно и со највисоко ниво на квалитет, благодарение на посветеноста на нашиот тим од професионалци. Среќни сме што ги надминавме нашите сопствени очекувања и очекувањата на заедницата. Повратните информации што ги добивме од локалните жители и бизнисите беа огромно позитивни и ние сме благодарни за нивната поддршка во текот на целиот процес, изјавуваат од “БВ инженеринг“.

Еве ја листата на 7 проекти: Општина Могила с. Долно Српци, с. Беранци, с. Ивањевци (под Општина Могила), Општина Кривогаштани, с. Боротинп,  с. Пашино Рувци.Посветеноста на компанијата да испорача работа со врвен квалитет која не само што ги задоволува, туку ги надминува потребите и очекувањата на двете општини, беше очигледна во успешното завршување на овој проект.Со нетрпение очекуваме да продолжиме да и служиме на нашата заедница со исто ниво на професионализам, посветеност и посветеност што ги покажавме на овој проект.” – стои во изјавата од комапнијата “БВ инженеринг“.