Press "Enter" to skip to content

Олимп со успеси и во планинско трчање, Јана Стефановска првопласирана младинка (фото)

На Националното првенство во планинско трчање кое се одржа денес на Пелистер, тројца атлетичари од атлетскиот клуб Олимп од Битола, кој е доста трофеен атлетски клуб, имаше  на пиедесталот.Јана Стефановска освои 1. место во категорија младинки, Тања Велјановска повратничката во АК Олимп освои 3. место во категорија сениорки, а Бојан Ѓеровски освои 3. место во категорија сениори.

More from ВестиMore posts in Вести »
More from СпортMore posts in Спорт »