Press "Enter" to skip to content

Влезници за Еурофарм Пелистер – Вардар, по цена од 200 денари, ќе се продаваат од 16 часот пред спортската сала

Продажбата на влезниците за саботниот ракометен натпревар помеѓу екипите на РК Еурофарм Пелистер и РК Вардар 1961 ќе се одвива четврток 4 мај 2023 година од 16 часот пред спортската сала “Боро Чурлевски“.

Продажбата ќе се одвива на два засебни пулта на кои ќе се продаваат засебно билети за јужна и северна трибина по цена од 200 денари.

Исто така на платото пред спортската сала ќе биде организирана и продажба на билети со поволности на трет засебен пулт. На овој пулт билет ќе може да купи цена од 200 денари секој верен навивач на РК Еурофарм Пелистер кој ќе даде доказ за набавени најмалку 10 билети за претходните натпревари на нашшиот клуб во сезоната 2022/23.

Како доказ ќе се прифаќа само копија од набавените билети (електронски купени) или потврдени банкарски трансакции. Исто така на третиот пулт ќе може да се набави комплет (оргинал дрес на РК Еурофарм Пелистер + билет за натпреварот по цена од 2000 ден).