Press "Enter" to skip to content

Локалниот клуб на социјалдемократската младина – Битола го прослави 31 роденден (фото)

Битолскиот локален клуб на Социјалдемократската младина синоќа во “Вино бар Буре“ во Битола го прослави својот 31 роденден.По повод 31 роденден на локалниот клуб на социјалдемократската младина во Битола присутни беа вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи, директорот на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност и претседателот на СДММ Марко Михаиловски.-Мотото на настанот беше “Можностите не доаѓаат сами, ние ги создаваме!“ рече по повод пр0славата Андреј Гулабовски, претстедателот на на локалниот клуб на социјалдемократската младина во Битола.На прославата беа присутни и поранешните претседатели на локалниот младински клуб од Битола. Локалниот клуб на социјалдемократската младина во Битола по повод роденденот додели и благодарници на членови кои продонесла за развојот и дале поддршка на битолските локални млади социјалдемократи.

More from ВестиMore posts in Вести »