Press "Enter" to skip to content

Во аптеки “Роса Вита“ – “BIMUNAL IMUNO“ сируп за подигнување и зајакнување на имунитетот

“BIMUNAL IMUNO“ е сируп со уникатен, природен состав наменет за подигнување и зајакнување на имунитетот! 

Сирупот “BIMUNAL IMUNO“ е наменет за подигнување и зајакнување на имунолошкиот систем кај децата, особено во периодот од септември до март, кога децата одат во градинки и училишта и кога фреквенцијата на респираторни инфекции е екстремно висока.

Заштитете ги вашите малечки!

Искористете ја оваа одлична понуда 1+1 подарок, само во “Роса Вита“ аптеки!