Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: ставена е во функција фонтаната по кражбата на одредени делови

Пред извесно време, од непознати сторители, беше извршена кражба на одредени делови од фонтаната на споменичниот комплекс  на плоштадот “Магнолија“ во Битола.

Со оглед на тоа што беше оштетена електрониката и една од пумпите, се превзедоа одредени активности за санирање.

Отстранет е дефектот и во моментов фонтаната повторно е во функција, сопштуваат од  ЈКП “Водовод“  од Битола.

More from ВестиMore posts in Вести »