Press "Enter" to skip to content

“Бител“ – Битола: заменете ги котлите на пелти со топлински пумпи и заштедете!

 
Со Mitsubishi топлинскиte пумпи, нема потреба да се грижите за редовно одржување и проблеми со гориво.
 
📌 можност до 20% грант преку GEFF кредитната програма
📌 Енергетска класа: А++
📌 Работна температура до: -28°C
📌 Капацитет за греење до 16 kW
📌 Капацитет за ладење до 14 kW
📌 Максимална температура на вода: 60°C
📌 Минимална температура на вода: 5°C
📌 Вклучен ѕиден контролер
📌 Можност за WiFi поврзување и кола преку мобилен телефон
📌 Еколошки и ефикасен фреон R32
 
Погледнете ја целата понуда: https://bitel.mk/mitsubishi-toplinski-pumpi
 
За дополнителни информации и нарачки контактирајте не на Viber, со порака на Facebook или на телефоните наведени подолу. 
📲 047/22-00-55
📲 070/395-824
📲 075/244-690
📲 075/469-695