Press "Enter" to skip to content

Шеста сезона на летната дискотека “Hush“ (фотогалерија)

Синоќа започна шестата сезона на најдобрата и единствена летна дискотека “Hush“ во нашиот град.-Ќе понудиме добра летна забава со звучни имиња од нашата сцена. Имаме капацитет од 3.000 посетители. Очекуваме голем број на гости и од дијаспората кои знаат дека ја нудиме најдобрата забава, изјави Александар Граоровски, дел од менаџерскиот тим на “Hush“.Фото: “Hush“

More from КомерцијаMore posts in Комерција »