Press "Enter" to skip to content

Клиника “Жан Митрев“ широко отворени врати за идните медицински лица од Битола (фото)

Во рамките  на активностите за запознавање на учениците со организација на работата во современа медицинска установа, неколку класа идни медицински сестри и акушерки од Општинското средно медицинско училиште “Д-р. Јован Калаузи “ од Битола ја посетија клиниката “Жан Митрев“ во Скопје.-За време на оваа посета 89 ученици од трета година заедно со своите професори беа во можност да ја осетат работната атмосфера. Им благодариме за посетата и им посакуваме успех во нивното понатамошно образование, велат од клиниката “Жан Митрев“ во Скопје, која има и свој дијагностички центар во Битола.