Press "Enter" to skip to content

Атрактивниот циркуски спектакл и во Битола

Каде и да гостува се бара билет повеќе… Да токму така…. Ова е атрактивниот циркуски спектакл кој ги полни салите ширум Македонија, а овој пат публиката во Битола ќе се запознае и ќе ужива со настапите на:

-светлечката магична балерина

-магичниот спајдермен

-магично шоу со професионален магионичар со нови магионичарски точки – атрактивни за младата популација

-големиот кловн балон”

Почетокот на летниот распуст ќе започне со нешто детско – но сепак СВЕТСКО!!!