Press "Enter" to skip to content

Патувањето во светот на програмирање започна – skillup academy Битола е ТУКА! (фотогалерија)

Академија на програмери, гејм-чејнџери, и супер херои кои ги поместуваат границите на класичната настава!skillup академијата за програмирање за деца и тинејџери, која веќе 4 години постои во Велес, вчера веќе и официјално ги отвори вратите и во Битола.Во прилог ви пренесуваме дел од програмерската магија на свеченото отворањето на ова ново револуционерно катче во Битола.

More from КомерцијаMore posts in Комерција »