Press "Enter" to skip to content

“Бител“: Искусете удобност и свежина со новите DAIKIN клима уреди

БИТЕЛ ви нуди -̲1̲0̲%̲ ПОПУСТ на сите DAIKIN клима уреди.

А, дококлу порачката ја извршите преку нашата веб страна https://bitel.mk/daikin ќе добиете ДОПОЛНИТЕЛНИ -̲3̲%̲ ПОПУСТ

Зошто да изберете DAIKIN како лидери во клима уредите?

-DAIKIN клима уредите се дизајнирани да нудат врвна ефикасност на ладење и греење, со најниска потрошувачка во класата.

-DAIKIN клима уредите се опремени со напредни системи за филтрирање и прочистување на воздухот, што ви овозможува да дишате свеж и чист воздух во вашата просторија.

-Со иновативните технологии DAIKIN клима уредите работат тивко без никакви компромиси во перформансите.

-Преку мобилната апликација, можете да контролирате и програмирате вашата клима уред од далечина. Загрејте го или излдете го вашиот дом пред да стигнете дома и уживајте во совршената удобност.

 За повеќе информации и нарачки посете го нашиот сајт: www.bitel.mk ,контактирајте не на Viber, со порака на Facebook или на телефоните 047/22-00-55, 070/395-824, 075/244-690, 075/469-695.