Press "Enter" to skip to content

Среќата има едно име, уште една благодарност упатена до болница “Плодност“, овој пат од Србија

Голем е бројот на ИВФ кај  пациентката кои се успешни, а крајниот резултат е огромна среќа на родителите и нивните семејства, кои ја искажуваат неизмерната благодарност кон целиот тим на болница “Плодност“ од Битола, а ги има од секаде.

Последната благодарност која е упатена до болница “Плодност“ и прим. д-р Таше Трпчевски доаѓа од Србија, и во неа кратко се вели:

-Докторе, само да ве известам дека како плод на Вашата работа се породив со близнаци, момче и девојче, и ви благодарам за тоа. Поздрав од Србија“ – Дуња С.

Среќата има едно име Болница Плодност – Hospital Plodnost