Press "Enter" to skip to content

“Жан Митрев Дијагностик“ Битола со нова понуда за прегледи и услуги

Во Жан Митрев Дијагностик Битола се прават следните прегледи:

-Интернистички / кардиоваскуларен преглед

-ЕКГ ( електрокардиограм)

-Ехо на срце

-Колор доплер на вратна циркулација – каротидни и вертебрални артерии 

-Колор доплер на периферни крвни садови на горни и долни екстремитети – раце и нозе (артериска и венска циркулација)

-АБП Холтер ( 24 часовно мониторирање на крвниот притисок)

-ЕКГ Холтер (24 часовно снимање на срцевиот ритам)

-Ехо на абдомен 

-Ендокринолошки преглед

-Ехо на тироидна жлезда 

-Дијабетолошки преглед

-Ортопедски преглед

-Ехо на колкчиња кај деца 

-Мали хирушки интервенции

-Третман на хронични рани

-Поставување и вадење на гипс

-Апликација на кортикостероид и анестетик во зглоб

-Лабораториски услуги – сите крвни анализи

 
“Жан Митрев Дијагностик“ Битола располага со најнов компјутерски томограф “Canon Aquilion Lighthing“ и дигитален рентген апарат “Riviera LP PLUS“. 
 
Работно време е секој работен ден од 08:30 до 16:30 часот.
 
За закажување или дополнителни информации јавете се на следните телефонски броеви:
 
+ 389 47 266-633
+ 389 47 266-631
+ 389 70 408-075
 
Локација:  “Север Југ“ бр. 3  Битола​
More from КомерцијаMore posts in Комерција »