Press "Enter" to skip to content

Во “Јавен Адвертајзинг“ курс англиски за конверзација / бизнис англиски јазик

Сакате да ги подобрите вашите вештини за англиски јазик? Сакате течно да комуницирате во секојдневни или професионални услови?

Придружете се на нашите динамични курсеви Англиски за конверзација или Бизнис англиски јазик, дизајнирани за поединци кои сакаат да ја совладаат уметноста на ефективната комуникација.

Можност за следење на настава во група или индивидуално.

Часовите може да се одржуваат со физичко присуство во Битола или онлајн.

 Не дозволувајте јазичните бариери да ве кочат!

Уписи и инфо: 078 391 978 | 076 571 914 | contact@javen.mk


🌐https://javen-advertising.com/conversational-english/