Press "Enter" to skip to content

ЈКП “Водовод“ Битола: известување за доставените сметки на граѓаните

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈКП “Водовод“ Битола дека поради летниот период како и минатогодишната пракса, сметките за потрошена вода за месец јуни и јули се изготвија и доставија истовремено.

Наша препорака е, сметката за месец јуни да се плати до крај на месец јули додека пак, сметката зa месец јули ќе се израмни со крај на месец август.

За секоја подетална информација обратете се на контакт броевите: 072 917 100/101/102

Од напред Ви благодариме за разбирањето.